Kom in actie...

Als bedrijf
DONEER NU

Word onze bedrijfsvriend!

Je kunt op vele manieren uiting geven aan de maatschappelijke betrokkenheid van je bedrijf. Vind je onderwijs aan mensen met een beperking belangrijk, zodat zij kunnen deelnemen aan de maatschappij? Sta jij achter een inclusieve samenleving? Draag jij Sri Lanka een warm hart toe? Dan onderzoeken wij graag samen met jou welke vorm van steun het beste bij jouw bedrijf past

Samenwerken met Friendship Foundation biedt de mogelijkheid tot gerichte steun. Je kunt je naar je klanten toe profileren als Maatschappelijk Betrokken Ondernemer, dat wordt zeker gewaardeerd. Wij kunnen je bedrijf op onze website vermelden en jij kunt Friendship Foundation op je website noemen. Met je steun aan Friendship Foundation draagt ook jouw bedrijf bij aan de Duurzame Ontwikkelings Doelen van de Verendigde Naties. Verder is je gift aftrekbaar van de vennootschapsbelasting. Mocht je een keer op vakantie gaan naar Sri Lanka (aanrader!), dan ben je altijd welkom om onze projecten te bezoeken. Ten slotte toon je goed en inspirerend werkgeverschap naar je eigen mensen toe. Kop koffie?

Contact

Social Business Club

Jij gelooft, net als wij, dat mensen met een beperking het talent hebben om hun eigen onderneming op te zetten. En jij wil ze daar bij helpen! Dit doe je samen met andere betrokken Nederlandse ondernemers en particulieren in de Social Business Club. 

Lees meer…

Geef een doorgeefcadeau!

Jarig? Huwelijk? Afscheid? Een doorgeefcadeau is een uniek cadeau, waar iedereen blij van wordt: de gever, de doorgever en de mensen  in Sri Lanka! Samen kijken we waar jij je doorgeefcadeau aan wilt besteden. Zo weten ook jouw genodigden waar hun cadeautje terecht komt. Neem contact met ons op om het perfecte cadeau samen te stellen!

Contact

Schenk een beetje geluk!

‘Schenk een beetje geluk’  is een sponsoractie waarmee restaurants, samen met hun gasten, Friendship Foundation kunnen ondersteunen.

€1,00 per tafeltje, het lijkt zo onbeduidend…
Maar tel het eens bij elkaar op…
Let’s move heaven and earth!

Contact

Hier draagt jouw gift aan bij

Een verbeterde financiele en sociale situatie van gezinnen met een gehandicapt gezinslid.

De mogelijkheid voor mensen met een beperking om zich te ontwikkelen binnen hun mogelijkheden en interesse.

Samen een Sri Lankaanse maatschappij creeren die openstaat voor gehandicapten.

Help mee en word vaste donateur!

Als vaste donateur kun je er voor kiezen om een bepaald project en zelfs een bepaald doel te ondersteunen. Wij houden je regelmatig op de hoogte over hoe jouw gift wordt besteed. Je kiest zelf een vast bedrag en de frequentie van doneren.

JA, IK WORD VASTE DONATEUR