Kom in actie...

Als particulier
DONEER NU

Word donateur!

Eenmalige donatie

Eenmalige donatie

Friendship Foundation is heel blij met elke gift, groot of klein. Via de knop hieronder kun je eenvoudig en veilig doneren. Wij zorgen er voor dat jouw donatie goed besteed wordt. Heb je een specifiek doel in gedachten? Laat het ons weten, dan zorgen wij dat het daar terecht komt!

Doneer

Periodieke gift

Periodieke gift

Wil jij vaste donateur worden om zo het verschil te maken in Sri Lanka? Met een periodieke donatie geeft de Belastingdienst je nog meer fiscaal voordeel. We vertellen je er graag meer over. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Contact

Nalatenschap

Nalatenschap

Een bijzondere gift, waarmee je ook na je leven veel kunt betekenen voor mensen op Sri Lanka. Friendship Foundation is vrijgesteld van erfbelasting. Je notaris helpt je bij het opnemen van Friendship Foundation in je testament, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact

Social Business Club

Jij gelooft, net als wij, dat mensen met een beperking het talent hebben om hun eigen onderneming op te zetten. En jij wil ze daar bij helpen! Dit doe je samen met andere betrokken Nederlandse ondernemers en particulieren in de Social Business Club. 

Lees meer…

Geef een doorgeefcadeau!

Jarig? Huwelijk? Afscheid? Een doorgeefcadeau is een uniek cadeau, waar iedereen blij van wordt: de gever, de doorgever en de mensen  in Sri Lanka! Samen kijken we waar jij je doorgeefcadeau aan wilt besteden. Zo weten ook jouw genodigden waar hun cadeautje terecht komt. Neem contact met ons op om het perfecte cadeau samen te stellen!

Contact

Koop onze Friendly Products!

Friendly Products zijn handgemaakte producten, die met zorg en passie gemaakt worden door mensen met een beperking in Sri Lanka. Koop je een leuk product, voor jezelf of als cadeautje, dan ondersteun je direct families met een gehandicapt gezinslid. Daarnaast steun je, via Friendship Foundation, het onderwijs aan kinderen met een beperking op Sarana Multidisciplinair Centrum.

Hier draagt jouw gift aan bij

Een verbeterde financiele en sociale situatie van gezinnen met een gehandicapt gezinslid.

De mogelijkheid voor mensen met een beperking om zich te ontwikkelen binnen hun mogelijkheden en interesse.

Samen een Sri Lankaanse maatschappij creeren die openstaat voor gehandicapten.

Help mee en word vaste donateur!

Als vaste donateur kun je er voor kiezen om een bepaald project en zelfs een bepaald doel te ondersteunen. Wij houden je regelmatig op de hoogte over hoe jouw gift wordt besteed. Je kiest zelf een vast bedrag en de frequentie van doneren.

JA, IK WORD VASTE DONATEUR