Vrijwilligerswerk voor The Friendship Foundation in Nederland of in Sri Lanka.

Vrijwilligerswerk doet er toe! Daarom is jouw kennis, tijd en energie heel welkom.
Friendship Foundation werkt graag met mensen die hun steentje willen bijdragen aan de ontwikkeling van de stichting zowel in Nederland als in Sri Lanka.

Wil jij vrijwilligerswerk -in Nederland of Sri Lanka- verrichten binnen de Friendship Foundation?

Vrijwilligerswerk Friendship FoundationLaat van je horen! Wij zijn altijd nieuwsgierig welke bijdrage jij kunt leveren.
Neem gerust contact op met [email protected] of bel met Kirsten: 06-52544847

Vrijwilligerswerk in Nederland
Friendship Foundation is een kleine stichting die draait op het enthousiasme en de know-how van vrijwilligers.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om kinderen op basisscholen in Nederland te vertellen over ons werk in Sri Lanka. Lees meer. 
Wij zoeken ook enthousiaste vrijwilligers die restaurants in hun buurt willen bezoeken voor sponsoring. Lees meer.

Wil je meer weten, of laten weten dat jij voor ons klaar staat? Neem gerust contact op met [email protected] of bel met Kirsten: 06-52544847

Vrijwilligerswerk in Sri Lanka. – Minimaal 3 maanden.
Wij werken eigenlijk maar weinig met vrijwilligers in Sri Lanka. Daar hebben we goede redenen voor. Ten eerste sluit Friendship Foundation het liefst aan bij de kennis, mogelijkheden en cultuur van het land. Als buitenstaander kun je daar onmogelijk aan voldoen. Daarnaast willen wij voor onze clienten een zo stabiel mogelijke leeromgeving creëren. Dat realiseren we door met vast en lokaal personeel te werken en niet met buitenlandse vrijwilligers die komen en gaan.
En dan toch ben jij als vrijwilliger welkom! Friendship Foundation vindt het namelijk voor iedereen heel leerzaam om in een andere cultuur mee te draaien. Wij zoeken iemand die passende achtergrondkennis heeft; SPH, PABO, Logopedie, Fysiotherapie, SPW of gelijkwaardig. Daarnaast ben je minimaal 3 maanden beschikbaar om met ons lokale team op ons multidisciplinair centrum aan de slag te gaan met een gerichte werkopdracht. Vanwege de kwetsbare doelgroep waarmee wij werken, kan vrijwilligerswerk uitsluitend door vrouwen verricht worden.

Wil je meer weten, of laten weten dat jij voor ons klaar staat? Neem gerust contact op met [email protected] of bel met Kirsten: 06-52544847