Een naaimachine voor Melani en Harshani

De jongeren van Sarana Praktijkonderwijs (in Sri Lanka) willen heel graag starten met hun naaicursus. Zo af en toe oefenen ze al op een geleende naaimachine. Een eigen machine zou wel heel fijn zijn! Help jij Melani en Harshani met jouw donatie voor een naaimachine voor Sarana Praktijkonderwijs in Sri Lanka? Elke bijdrage is welkom; groot of klein!

Bijna elk huishouden in Sri Lanka heeft een eigen naaimachine. Kleding wordt thuis gemaakt en versteld. Het was dus geen verrassing toen Melani en Harshani vroegen of ze op school naailes konden krijgen.

Sarana Praktijkonderwijs is voor jongeren boven de 18 jaar met een beperking. De jongeren leren een beroep dat ze leuk vinden en ook bij ze past. Ouders worden nauw betrokken bij het leerproces van hun kind. Dat is heel gezellig, maar zo leren ouders ook hoe ze thuis samen met hun kind kunnen werken. Uiteindelijk is het namelijk de bedoeling dat onze leerlingen een vak hebben geleerd, waarmee ze thuis een klein (financieel) steentje bijdragen.

Naaiatelier Sarana Friendship Foundation Sri Lanka

Doneer naaiatelier Sarana Friendship Foundation Sri Lanka

Help jij mee om een naaimachine te kopen?

Help jij mee om het naaiatelier van Sarana Praktijkonderwijs te realiseren, zodat Harshani en Melani met hun vrienden een naaicursus kunnen volgen?

Op dinsdag 3 december 2019 vindt de eerste editie van #GivingTuesdayNL plaats. Giving Tuesday is een dag van goed doen, vrijgevigheid en solidariteit. Het wordt, wereldwijd, gevierd op de eerste dinsdag na Thanksgiving en markeert het begin van het traditionele geefseizoen.

Op en rond GivingTuesday willen wij € 500,00 inzamelen voor het naaiatelier dat Sarana Praktijkonderwijs in Sri Lanka wil opzetten. Geef jij ook voor het naaiatelier?