Onze partners

Samen sterk in ons werk

Onze Partners

Friendship Foundation werkt graag samen met anderen. Wij zijn dol op kennisdelen en samenwerken.  Wij kiezen onze partners bewust. Zo netwerken we met stichtingen die actief zijn in Sri Lanka of die net als Friendship Foundation mensen met een beperking als doelgroep hebben. Door lid te zijn van de brancheorganisatie krijgt onze stem meer kracht bij lobby en maken we kennis met gelijkgestemden. Friendship Foundation is lid van DCDD. DCDD zet zich, samen met haar leden, in voor gelijke kansen voor mensen met een beperking met name in lage- en middeninkomenslanden.

 

Partin

Partin

Partin is de brancheorganisatie voor kleine goede doelen. Partin voert een degelijke lobby voor haar leden. Ze bieden regelmatig netwerkmogelijkheden. Partin biedt praktische toolkits op de website. 

Sri Lanka Tafel

Sri Lanka Tafel

Sinds 2009 vormen diverse Nederlandse stichtingen, met projecten in Sri Lanka, een hecht kennisnetwerk: Sri Lanka Tafel. De voorzitter van Friendship Foundation is actief lid van de Tafel. 

Platform Gehandicaptenzorg Wereldwijd

Platform Gehandicaptenzorg Wereldwijd

Een platform voor Nederlandse stichtingen die wereldwijd werkzaam zijn met en voor mensen met een beperking. Ook in dit platform vervult onze voorzitter een actieve rol. 

DCDD

DCDD

Friendship Foundation is sinds 2020 lid van Dutch Coalition on Disability and Development. DCDD is een platform voor lobby, leren en verbinden op weg naar inclusie voor gehandicapten in internationale samenwerking.

Word vandaag nog donateur!

Maak nu het verschil