Social Business Club

Steunt ondernemers met een beperking in Sri Lanka

Sociaal bewust ondernemen

Z

Wil jij echt het verschil maken?

Z

Vind jij het belangrijk om persoonlijk betrokken te worden bij het project dat je steunt?

Z

Geloof jij dat iedereen talenten heeft? En dat mensen met een beperking ook zelfstandig kunnen ondernemen?

Dan nodigen wij jou graag uit voor de Social Business Club van Friendship Foundation!

Waar staat de Social Business Club voor?

Sinds 2005 maakt Friendship Foundation het verschil in Sri Lanka voor mensen met een beperking.
Dit doet zij succesvol op het gebied van Onderwijs, Arbeidsparticipatie en Inclusie. Wij zijn niet alleen trots op wát wij bereiken, maar ook op de manier waarop! Leden van de Social Business Club dragen het werk van Friendship Foundation een warm hart toe en tonen hun maatschappelijke betrokkenheid door ondernemers met een beperking te steunen.

Impact

Het doel van de Club is om jaarlijks €50.000 te doneren, zodat 100 gehandicapte ondernemers in Sri Lanka hun business kunnen starten!

Transparantie

Wij zijn een CBF-erkend goed doel en aangemerkt door de belastingdienst als ANBI. Dit betekent belastingvoordeel voor onze donateurs.

Aandacht

Friendship Foundation gelooft in persoonlijke aandacht! Zowel in onze relatie met jou als met al onze mensen in Sri Lanka.

Waarom kies jij voor de Social Business Club?

Jij gelooft, net als wij, dat mensen met een beperking het talent hebben om hun eigen onderneming op te zetten. En, jij wil ze daar bij helpen! Dit doe je samen met andere betrokken Nederlandse ondernemers en particulieren in de Social Business Club.

Als Club member doneer je minimaal € 500,00 per jaar. Zo geef jij één getalenteerde Sri Lankaanse ondernemer
-met een beperking- een opleiding en een vliegende start met zijn/haar bedrijf.

Helma van Heerikhuize

Helma van Heerikhuize (foto: Bob Awick)

Helma van Heerikhuize

Steun is voor iedereen belangrijk. Vooral als je een beperking hebt in een land als Sri Lanka en de kwaliteiten hebt om te ondernemen. Mijn achtergrond bij Stichting Vier het leven en Sailwise hebben mij een prachtig uitgangspunt gegeven om bij te dragen aan inclusie voor ondernemers met een fysieke handicap in Sri Lanka. Samen met Nederlandse ondernemers werken aan duurzame impact: sociaal bewust ondernemen. Ben jij benieuwd naar de impact voor die ondernemers?

Je kunt mij ook direct bellen, dan neem ik snel contact met jou op!

Social Business Events

Speciaal voor leden van de Club organiseert Friendship Foundation twee keer per jaar exclusieve evenementen. Op deze bijeenkomsten ontmoet je mede-ondernemers en mensen met interesse in de doelen van Friendship Foundation en de Social Business Club. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen van de projecten in Sri Lanka. Wil je meer weten? Neem vooral contact op met Helma van Heerikhuize voor meer informatie!

Friendship is the only cement that will ever hold the world together.

Woodrow T. Wilson

Join the Club

“Ik ben betrokken bij de Social Business Club, omdat het een bij ons passend initiatief is om vanuit onze ondernemingen bij te dragen aan de missie van de Friendship Foundation. Hands-on hulp mogelijk maken en ook terug kunnen zien wat er met de middelen gedaan wordt en wat er mee gepresteerd wordt. Op deze manier is ‘een steentje bijdragen’ leuk.”

Harald Dols

Strike Business Builders, penningmeester Friendship Foundation

“Mijn passie ligt bij het versterken van mensen met een beperking in Sri Lanka. Ik vind het mooi wanneer ondernemers in Nederland zich in willen zetten voor onder-nemers (in spé) in Sri Lanka. Met elkaar mensen in hun kracht zetten, geeft mij energie. Het project staat in de kinderschoenen, wie gaat dit avontuur met ons aan!?”

Kirsten Giethoorn

Voorzitter en initiator Friendship Foundation

Wil je meer weten?

Neem gerust contact op met Helma van Heerikhuize voor meer informatie!