Vrijwilligerswerk voor The Friendship Foundation in Nederland of in Sri Lanka.

Vrijwilligerswerk doet er toe! Daarom is jouw kennis, tijd en energie heel welkom.
The Friendship Foundation werkt graag met mensen die hun steentje willen bijdragen aan de ontwikkeling van de stichting en de projecten in Sri Lanka.

Vrijwilligerswerk in Nederland. M/V – minimaal 4 uur per maand.
In Nederland werken wij met een team vrijwilligers dat expertise inbrengt.
Vind jij het leuk om mee te werken aan het verder professionaliseren van The Friendship Foundation?
Wij zijn nieuwsgierig naar jou! Laat ons eens weten welke kennis jij met ons wilt delen! kirsten@friendshipfoundation.nl

Vrijwilligerswerk in Sri Lanka.  Minimaal 3 maanden.
In principe worden de opleidingsmogelijkheden voor ons Sri Lankaanse team in Sri Lanka zelf gezocht. Zo sluiten we het best aan bij de cultuur en kennismogelijkheden.
We realiseren ons dat het een  heel bijzondere ervaring is, als je als Nederlandse vrijwilliger langere tijd mee kunt werken in een andere cultuur, helemaal als dat binnen je eigen beroepsveld is. Daarom stellen we per jaar een beperkt aantal vrijwilligersplaatsen beschikbaar op onze projecten Sarana Education, Sarana Gehandicaptentehuis en Sarana Bejaardentehuis.
Heb je kennis op het gebied van (kinder)fysiotherapie, ergotherapie, gehandicaptenzorg / bejaardenzorg, logopedie of -iets heel anders- communicatie / marketing en ben je minimaal 3 maanden beschikbaar? Dan zien we graag je motivatiebrief met cv tegemoet. kirsten@friendshipfoundation.nl

Op dit moment is Kim Duijvensteijn in Sri Lanka om op Sarana Education haar kennis te delen met het team. Kim stelt zich voor op de pagina Wie zijn wij?