Organiseer een actie...

Met je familie, bedrijf, school of club
Doneer of neem contact op

Deel je vriendschap, kom in actie!

Het is ontzettend leuk om met je familie, vriendengroep, bedrijf, school of sportclub samen in actie te komen voor het goede doel. Jouw actie voor Friendship Foundation draagt bij aan het welzijn van mensen met een beperking in Sri Lanka. Wij denken graag met je mee bij de voorbereidingen. We hebben voldoende ideeën kant en klaar op de plank liggen, die we kunnen aanpassen aan jouw wensen.
Bij de uitvoering helpen we ook graag, als jij dat wilt. Wij hebben promotiemateriaal, kunnen een presentatie geven of de handen uit de mouwen steken om jouw actie tot een succes te brengen.
En aan het einde van jouw actie kijk je samen met je vrienden terug op een mooie prestatie!

Wat kan ik doen?
Met de familie, het bedrijf, als school of club?

Voor school...

Voor school...

…heeft Friendship Foundation praktische leskisten voor de groepen 1 -8 over het leven van kinderen in Sri Lanka. Kirsten, onze voorzitter, is juf geweest en vindt het erg leuk om op jouw school te komen vertellen en om jullie aan te moedigen tijdens een sponsoractie.

Of geef een uniek cadeau...

Of geef een uniek cadeau...

…als je iets te vieren hebt. Bijvoorbeeld een verjaardag, geboorte, huwelijk, jubelaris of pensioen?
Vraag jouw gasten een mooie bijdrage te doen voor het goede doel. Een uniek cadeau, waar iedereen blij van wordt: de gever, de doorgever en de mensen  in Sri Lanka!

 

 

Schenk een beetje geluk...

Schenk een beetje geluk...

…is een sponsoractie voor maatschappelijk ondernemende restaurants. Samen met de gasten kan jouw restaurant een steentje bijdragen aan het welzijn van kinderen en volwassenen met een beperking in Sri Lanka.  €1,00 per tafeltje, het lijkt zo onbeduidend, maar tel het eens bij elkaar op! Wij hebben alle promotionele materialen in huis om jouw gasten te informeren.

Voor familie of club...

Voor familie of club...

…die een ludiek idee hebben om iets te betekenen voor mensen op Sri Lanka, werken wij graag samen om een leuke actie op te zetten. Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we samen brainstormen over de verschillende mogelijkheden. We komen jullie ook graag aanmoedigen!

Word  vrijwilliger...

Word vrijwilliger...

…want vrijwilligerswerk doet er toe en maakt je echt blij! Daarom is jouw kennis, tijd en energie heel welkom. Friendship Foundation werkt graag met mensen die hun steentje willen bijdragen aan de ontwikkeling van de stichting zowel in Nederland als in Sri Lanka.

Samen in actie komen voor Friendship Foundation, gaf ons vleugels! Onze sponsors vonden het fijn te weten waar hun donatie aan besteed werd.

Een verbeterde financiele en sociale situatie van gezinnen met een gehandicapt gezinslid.

De mogelijkheid voor mensen met een beperking om zich te ontwikkelen binnen hun mogelijkheden en interesse.

Samen een Sri Lankaanse maatschappij creeren die openstaat voor gehandicapten.

Word vandaag donateur!

Dankzij ons werk…

…hebben wij in de afgelopen jaren veel mensen met een beperking en bejaarden een kans gegeven zichzelf te zijn in de Sri Lankaanse samenleving. . De één via onderwijs, de ander via sociale voorzieningen. Daarom blijven we ons inzetten voor iedereen die onze hulp kan gebruiken. Met jouw bijdrage kunnen wij hen een beter leven geven. Super bedankt!