Ons team in Nederland

Kleine stichting met professionele aanpak

Sinds 2005 is een Nederlands team van enthousiaste vrijwilligers actief om de leefsituatie van gehandicapten in Sri Lanka te verbeteren. Iedereen brengt zijn of haar kennis in, waardoor we samen kunnen groeien tot een kleine stichting met een professionele aanpak.

Bestuur

Het bestuur zorgt voor de dagelijkse uitvoering van de werkzaamheden binnen de stichting. Zij hebben minimaal één keer per maand contact met elkaar. Bestuur in Nederland verricht de werkzaamheden onbezoldigd. Zij kunnen aanspraak maken op vergoeding van daadwerkelijk(binnen alle redelijkheid) gemaakte kosten. Het personeel in Sri Lanka ontvangt een salaris naar Srilankaanse maatstaf. Bestuursleden werken onbezoldigd. Hieronder ziet u de bestuurssamenstelling en namen van de bestuurders.

Raad van Toezicht

De raad van toezicht heeft een controlerende en adviserende rol naar het bestuur toe. Met hun achtergrond is hun bijdrage zeer welkom. De raad vergadert op eigen initiatief of op vraag met het bestuur. Raadsleden ontvangen geen (onkosten)vergoeding.

Consultants

Om onze doelen in Sri Lanka te kunnen bereiken, werken wij samen met specialisten op het gebied van fondsenwerving. De consultants leggen graag contact met mensen die, net als wij, dromen van een samenleving in Sri Lanka waar iedereen welkom is en ieders talent telt.

Heeft u ervaring op het gebied van fondsenwerving?
En droomt u ook van een Sri Lankaanse samenleving
waar mensen zichzelf kunnen zijn?
Laat het ons weten, want uw hulp kunnen wij altijd gebruiken.

Bel 0031652544847 of mail naar kirsten@friendshipfoundation.nl

 

Vrijwilliger

Wij zijn heel blij met de vrijwilligers die ons ondersteunen.
Hun kennis, tijd en energie is heel waardevol voor Foundation.

Heb je veel kennis, een beetje tijd over, ben je een creatieve denker, stroom
je over van de passie en wil je maatschappelijk betrokken zijn?

Neem snel contact op. Jij bent van harte welkom!

Onze Partners

Friendship Foundation werkt graag samen met anderen. Wij zijn dol op kennisdelen en samenwerken.  Wij kiezen onze partners bewust. Zo netwerken we met stichtingen die actief zijn in Sri Lanka of die net als Friendship Foundation mensen met een beperking als doelgroep hebben. Door lid te zijn van de brancheorganisatie krijgt onze stem meer kracht bij lobby en maken we kennis met gelijkgestemden. Friendship Foundation is lid van  Dutch Coalition on Disability and Development. Het DCDD platform zet zich, samen met haar leden, in voor gelijke kansen voor mensen met een beperking met name in lage- en middeninkomenslanden.

Partin is de branche- organisatie voor kleine goede doelen. Partin voert een degelijke lobby voor haar leden. Ze bieden regelmatig netwerkmogelijkheden en praktische toolkits op haar website.

Sinds 2009 vormen diverse Nederlandse stichtingen met projecten in Sri Lanka een hecht kennisnetwerk: Sri Lanka Tafel. De voorzitter van Friendship Foundation is actief lid van de Tafel.

Een platform voor Nederlandse stichtingen die wereldwijd werkzaam zijn met en voor mensen met een beperking. Ook in dit platform vervult onze voorzitter een actieve rol.

DCDD is een platform voor lobby, leren en verbinden op weg naar inclusie voor gehandicapten in internationale samenwerking. Friendship Foundation is sinds 2020 lid van Dutch Coalition on Disability and Development.

Betrokken Partners: De kracht van vriendschap!

Deze bedrijven ondersteunen ons financieel of bieden hun product of dienst aan met een gesloten beurs.
Een fantastisch gebaar van betrokken ondernemerschap!
Friendship Foundation bedankt onderstaande bedrijven voor hun jarenlange support.
Dankzij hun maatschappelijk betrokken ondernemerschap hebben wij weinig kosten in Nederland. Doe mee en join the club!

Studio Tuit maakt ons inclusie project “Art Society” mogelijk

I See You ondersteunt onze inclusie projecten “Veranda Meeting” en “What Have I Seen”.

Wilde Ganzen vermeerdert donaties ten behoeve van ons dagcentrum en ISED project. 

ResiRest verbindt lokale gezinnen met toeristen in Sri Lanka voor een ” food experience”

De PrintPartner verzorgt de vormgeving van onze communicatie uitingen.

Kovoks host de website van onze Friendship Foundation.

Besseling Administratie Services controleert onze boekhouding.

Wil jij ook graag jouw bijdrage leveren om ons verder te helpen? Graag, neem snel contact op!

Word vandaag donateur!

Dankzij ons werk…

…hebben wij in de afgelopen jaren veel mensen met een beperking en bejaarden een kans gegeven zichzelf te zijn in de Sri Lankaanse samenleving. . De één via onderwijs, de ander via sociale voorzieningen. Daarom blijven we ons inzetten voor iedereen die onze hulp kan gebruiken. Met jouw bijdrage kunnen wij hen een beter leven geven. Super bedankt!