Gelukt! Melani en Harshani krijgen een naaimachine!

Gelukt! De wens van Harshani en Melani is in vervulling gegaan. Dankzij de steun van vele donateurs kunnen we het naaiatelier inrichten.
Wij hadden gehoopt op een bijdrage van € 500,00, maar zijn blij verrast en ontzettend dankbaar dat wij € 1.020,26 hebben mogen ontvangen. Ontzettend bedankt, mede namens de jongeren van Sarana Praktijkonderwijs in Sri Lanka.

De jongeren van Sarana Praktijkonderwijs (in Sri Lanka) willen heel graag starten met hun naaicursus. Zo af en toe oefenen ze al op een geleende naaimachine. Een eigen machine zou wel heel fijn zijn! Help jij Melani en Harshani met jouw donatie voor een naaimachine voor Sarana Praktijkonderwijs in Sri Lanka? Elke bijdrage is welkom; groot of klein!

Bijna elk huishouden in Sri Lanka heeft een eigen naaimachine. Kleding wordt thuis gemaakt en versteld. Het was dus geen verrassing toen Melani en Harshani vroegen of ze op school naailes konden krijgen.

Sarana Praktijkonderwijs is voor jongeren boven de 18 jaar met een beperking. De jongeren leren een beroep dat ze leuk vinden en ook bij ze past. Ouders worden nauw betrokken bij het leerproces van hun kind. Dat is heel gezellig, maar zo leren ouders ook hoe ze thuis samen met hun kind kunnen werken. Uiteindelijk is het namelijk de bedoeling dat onze leerlingen een vak hebben geleerd, waarmee ze thuis een klein (financieel) steentje bijdragen.

Naaiatelier Sarana Friendship Foundation Sri Lanka

Doneer naaiatelier Sarana Friendship Foundation Sri Lanka