Social Business Club

Echt het verschil maken

Wil jij echt een verschil maken?

Wil je helpen de wereld te verbeteren en persoonlijk betrokken zijn?

Geloof jij dat iedereen talenten heeft?

En dat mensen met een handicap ook zelfstandig kunnen ondernemen?

Dan nodigen wij je graag uit voor de Social Business Club van Friendship Foundation.

Waarom kies jij voor de Social Business Club

Jij gelooft, net als wij, dat mensen met een beperking het talent hebben om hun eigen onderneming op te zetten. En jij wil ze daar bij helpen! Dit doe je samen met andere betrokken Nederlandse ondernemers en particulieren in de Social Business Club.

Als Club member doneer je minimaal €500,00 per jaar. Zo geef jij één getalenteerde Sri Lankaanse ondernemer -met een beperking- een opleiding en een vliegende start met zijn/haar bedrijf. 

Friendship is the only cement that will ever hold the world together

Woodrow T. Wilson

Speciaal voor leden van de Club organiseert Friendship Foundation twee keer per jaar exclusieve evenementen. Op deze bijeenkomsten ontmoet je mede-ondernemers en mensen met interesse in de doelen van Friendship Foundation. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen van onze projecten in Sri Lanka. Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Helma van Heerikhuize voor meer informatie!

Waar staat de Social Business Club van Friendship Foundation voor?

Sinds 2005 maakt Friendship Foundation het verschil in Sri Lanka voor mensen met een beperking.
Dit doet zij succesvol op het gebied van onderwijs, arbeidsparticipatie en inclusie. Wij zijn niet alleen trots op wát wij bereiken, maar ook op de manier waarop! Leden van de Social Business Club dragen het werk van Friendship Foundation een warm hart toe en tonen hun maatschappelijke betrokkenheid door ondernemers met een beperking te steunen. 

Impact

Het doel van de Club is om jaarlijks € 50.000 te doneren, zodat 100 gehandicapte ondernemers in  Sri Lanka hun business kunnen starten. 

Werkplaats Disabled Friendly Village

Transparantie

Wij zijn CBF-erkend en aangemerkt door de belastingdienst als ANBI. Dit betekent belastingvoordeel voor onze donateurs.

Aandacht

Friendship Foundation gelooft in persoonlijke aandacht!  Zowel in onze relatie met jou als met onze mensen in Sri Lanka.

Word vandaag nog Club member!

Maak nu het verschil