Samen het verschil maken

DONEER NU

Deel je vriendschap!

Friendship Foundation is voor het verrichten van haar werkzaamheden volledig afhankelijk van jouw donatie. Je steun is hard nodig om de kinderen en volwassenen op onze projecten op de lange termijn te steunen.
Wij hebben geen winstoogmerk. Wil jij precies weten hoe wij werken? Het Erkenningspaspoort van het CBF geeft je op een eenduidige, neutrale en begrijpelijke manier een overzicht in handen met de belangrijkste basisgegevens van Friendship Foundation.
De Belastingdienst maakt het schenken aan Friendship Foundation nog leuker voor je ;-). Lees hier hoe het zit met schenken en aangifte Inkomsten Belasting.

Eenmalige donatie

Eenmalige donatie

Friendship Foundation is heel blij met elke gift, groot of klein. Via de link kun je eenvoudig en veilig doneren. Wij zorgen er voor dat jouw donatie goed besteed wordt. Heb je een specifiek doel in gedachten? Laat het ons weten!

Periodieke gift

Periodieke gift

Wil jij vaste donateur worden om zo het verschil te maken in Sri Lanka? Met een periodieke donatie, geeft de Belastingdienst je nog meer fiscaal voordeel. We vertellen je er graag meer over. Neem gerust contact met ons op.

Nalatenschap

Nalatenschap

Een bijzondere gift, waarmee je ook na je leven veel kunt betekenen voor mensen met een beperking in Sri Lanka. Friendship Foundation is vrijgesteld van erfbelasting. Je notaris helpt je bij het opnemen van Friendship Foundation in je testament.

Hier draagt jouw gift aan bij

Een verbeterde financiele en sociale situatie van gezinnen met een gehandicapt gezinslid.

De mogelijkheid voor mensen met een beperking om zich te ontwikkelen binnen hun mogelijkheden en interesse.

Samen een Sri Lankaanse maatschappij creeren die openstaat voor gehandicapten.

Help mee en word vaste donateur!

Als vaste donateur kun je er voor kiezen om een bepaald project en zelfs een bepaald doel te ondersteunen. Wij houden je regelmatig op de hoogte over hoe jouw gift wordt besteed. Je kiest zelf een vast bedrag en de frequentie van doneren.

JA, IK WORD VASTE DONATEUR