Word donateur

Sarana Gehandicaptenhuis vrouwen op schommel Friendship Foundation

Vaste donateur
Als vaste donateur kunt u er voor kiezen om een bepaald project en zelfs een bepaald doel te ondersteunen. Wij houden u regelmatig op de hoogte over hoe uw gift wordt besteed. 
U kiest zelf een vast bedrag en de frequentie van doneren.

Periodieke schenkingen
U kunt uw vaste donatie laten vast leggen als een Periodieke Gift, dit geeft u mooi fiscaal voordeel. U kunt een project en/of doel kiezen waar u minimaal vijf jaar hetzelfde bedrag aan schenkt. Wij houden u graag op de hoogte hoe uw schenking besteed wordt.

Eenmalige donatie
Met een eenmalige donatie zijn wij erg blij!

Deel je vriendschap!

The Friendship Foundation is voor het verrichten van haar werkzaamheden volledig afhankelijk van uw donaties. Uw steun is hard nodig om de kinderen en volwassenen op onze projecten op de lange termijn te steunen.
Het team in Nederland werkt onbezoldigd. Bedrijven leveren hun dienst of product met gesloten beurs aan.

Ons motto is: als iedereen een ander helpt, is iedereen geholpen.

3 bordjes vol, elke dag!

Je kent het vast wel, schoolgaande kinderen krijgen om 10 uur een hapje, tussen de middag een lunch en om 3 uur thee met iets er bij. Dat is hier in Nederland heel gebruikelijk en dat is in Sri Lanka net zo!

Voor de kinderen van Sarana Education is een weloverwogen en verantwoorde maaltijd van groot belang voor hun ontwikkeling. In samen werking met een diëtist en kinderarts is een gezin en smakelijk menu voor ze samengesteld.
Fruit, een warme maaltijd, zuivel, vezels… De schijf van vijf is in Sri Lanka iets anders van samenstelling, maar de kinderen krijgen alles binnen.

Wij zijn voor de Sarana kinderen op zoek naar Nederlandse gezinnen die hun bordjes willen vullen! We hopen dat jij dat bent en dat we jaren op jouw € 12,25 per maand mogen rekenen.
Dat is de kracht van vriendschap!

Uw donatie heeft een fiscaal voordeel

U kunt uw donatie noemen bij het invullen van uw inkomstenbelasting-formulieren. The Friendship Foundation staat geregistreerd als Goed Doel bij de Belastingdienst. Bekijk eens op de site van de Belastingdienst hoe u hier voordeel van kunt hebben.  

ANBI, Friendship FoundationFriendship Foundation heeft een ANBI registratie

Wij vinden het van groot belang dat ons werk transparant is en voldoet aan de eisen van de Nederlandse overheid. Sinds 2008 merkt de Belastingdienst ons aan als ANBI. In 2010 heeft de Belastingdienst ons werk gecontroleerd en goed bevonden.

Alles over ANBI en het mogelijke fiscale voordeel dat dit voor u meebrengt kunt u vinden op de website van de Belastingdienst.

CBF, Friendship FoundationFriendship Foundation is een Erkend Goed Doel.

Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen van toezichthouder CBF. Zo weet u zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met iedere euro en verantwoording afleggen.
De kwaliteitseisen worden opgesteld door een onafhankelijke commissie. Toezichthouder CBF controleert of we aan de eisen voldoen. Zij checken ons ieder jaar en eens in de drie jaar worden we uitgebreid getoetst. Zo bouwen we samen aan een professionele en transparante sector waar u als donateur gerust aan kunt geven. Lees hier meer over op de website van CBF.

Dutch-Lanka Friendship Foundation heeft een NGO-registratie in Sri Lanka

De Sri Lankaanse overheid heeft ons in 2007 als Non-Governmental Organization erkend. Dit betekent dat wij ons werk verrichten volgens de richtlijnen van de Sri Lankaanse overheid.

nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands