Het was meebewegen met de coronapandemie en de regels die de overheid oplegde. Flexibilliteit, creativiteit, doorzettingsvermogen en passie waren de ingredienten van het beleid op Sarana MultiDisciplinair Centrum in 2021. Supertrots op ons team, de kinderen en hun ouders hoe zij  samen zorg droegen voor elkaar.

In 2021 was ons centrum verschillende momenten voor korte duur open. Het was heerlijk om te zien hoe de leerlingen en de juffen de draad meteen weer oppakten.

Merendeel van het jaar mochten de kinderen niet naar Sarana Multidisciplinair Centrum komen: de overheid had de scholen gesloten. Het team van ons centrum bereidde voor elk kind een uniek ‘thuiswerkpakketje’, omdat elk kind bij ons uniek is. De juffen brachten de pakketjes thuis langs, meteen een mooie gelegenheid om de ouders even te spreken.

Op een gegeven moment was er een straatverbod. De juffen en de ouders startten een WhatsApp groep. Met video-lesjes gaf het team instructies. De ouders gingen samen met de kinderen thuis aan de slag. Het eindresultaat werd trots getoond in de App-groep.

Wij zijn supertrots op het team van Sarana MultiDisciplinair Centrum dat samen de schouders er onder zette, om de 30 leerlingen van het centrum passen onderwijs te geven.